Mo-Mechatronika Bt. - HU
Magyar Deutsch English
www.mochnacs.hu

MO-MECHATRONIKA


Szolgáltatásaink

 1. Speciális berendezések tervezése gyártása


  Kiegészítő tevékenységként egyedi, speciális berendezések felújítását is elvégezzük, aminek esetenként saját tervezésű berendezés lehet az eredménye, az eredetinél jobb paraméterekkel. Erre egy példa a látható puffasztott gabonaszelet -sütő- berendezés, amelyet egy partner cég (Losonczi Kft.) gyártott le.

 2. Rendszer és projektintegrációs tevékenység


  Tevékenységünk kiteljesedésének eredménye az a képesség, hogy komplett rendszereket tudunk létrehozni, amelyek teljes technológiai kiszolgálást tudnak biztosítani gyártórendszerekhez.


 3. Forma és készüléktervezés


  Az eseti, regionális fejlesztési igények kielégítésére indult cégünk eredeti tevékenységéből adódóan széles szakmai spektrumon vagyunk képesek projektek létrehozására, egyedi gépészeti részegységfejlesztés, forma és készüléktervezés, ipari légtechnikai fejlesztési területen.


 4. Különleges berendezések tervezése, megvalósítása


  Különleges berendezés tervezési, fejlesztési tevékenységünk egyik jó példája a Gyulán megvalósult világóra mechanikájának és vezérlésének létrehozása. Vevői kérésre mi végeztük a speciális szállítási, beemelési és helyszíni szerelési munkákat is.

©2013 www.mochnacs.hu