Mo-Mechatronika Bt. - HU
Magyar Deutsch English
www.mochnacs.hu

MO-MECHATRONIKA


Cégtörténet

BemutatkozásMochnács Mihály
 
Mochnács Mihály vagyok, a cég ügyvezetője. A felsőoktatásban és szakképzésben eltöltött 13 évet követően indítottuk ezt a vállalkozást, amiben az eredeti és legkedveltebb végzettségeimnek megfelelő tevékenységbe fogtam. Ugyan ezt megelőzően is volt módom fejlesztői, kutatás-fejlesztési tevékenységben részt vennem, de e cég keretei között van lehetőségem ezt főtevékenységként végezni, amit rendkívül élvezek. Számomra nagyon fontos, hogy mások számára hasznosat alkothassak. Ebben nem vagyok egyedül, cégünknél kollégáim is ebben a szellemben tevékenykednek.

 
oklevel.jpg Cégünk 2001-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Fő tevékenységünk a mérnöki szolgáltatás, tervezés, célgéptervezés, célgépgyártás. Cégünk alapításakor kitűzött piaci cél elsősorban a regionális, időszaki fejlesztési igények kielégítése volt. A régióban működő kis- és közepes vállalkozásokat éppúgy megcéloztuk, mint a multinacionális cégeket. Cégünk piaci térnyerése során bebizonyosodott, hogy a nagy cégek és a multinacionális cégek nagyobb felvevő piacai a külső fejlesztői kapacitásnak, így megbízásaink egyre nagyobb hányada származik tőlük. Cégünk fejlődése során és sikereink révén a regionalitást felváltotta az országos hatókör, hazánk más régióiban működő neves cégek váltak megrendelőinkké.
 
Cégünk eredeti szolgáltatásai között is szerepel a kutatás-fejlesztési (KF) tevékenység. E területen a Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Gépészmérnöki Karával végeztünk több sikeres, közös munkát. Innovációs tevékenységünk e kapcsolattal új dimenziókat kapott.
 
Mindamellett, hogy számos kis cég, vállalkozás időszakos egyedi fejlesztési igényeit kielégítjük, nagy formátumú ipari-technológiai fejlesztési feladatokat teljesítünk, számos különleges, "egzotikus" tervezési-kivitelezési munkát hajtunk végre.
 
Mo-Mechatronika Bt. Bánki Donát Műszaki Főiskola Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiksola
©2013 www.mochnacs.hu